HIERONTA

Niskat ja hartiat jumissa? Selkä väsyy ja kolottaa? Jaloissa tukkoisuutta? Tule hierontaan!

Hierontaan voi tulla rentoutumaan tai hoidattamaan lihasjännityksiä ja/tai -kipuja. Asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioidaan hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarvittaessa käytetään muokkaavia ja tarkempia otteita lihaskireyksien tai -kovettumien pehmittämiseen. Mikäli toiveena on kokonaisvaltainen rentoutus, käytetään hieronnassa laajempia ja kevyempiä otteita. Halutessasi voit valita hierontaan myös tuoksuvan öljyn.

Hieronta parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineita pääsee poistumaan lihaksista ja tilalle pääsee hapekasta verta ja ravintoaineita. Hieronnan jälkeen onkin hyvä juoda runsaammin vettä, että kuona-aineet pääsevät poistumaan elimistöstä. Hieronnan aikana kehossa vapautuu myös kipua lievittäviä ja rauhoittavia hormoneja.

Hieronta-ajat 45 min – 120 min / hinnat 43-85 euroa

Lyhyempi aika riittää esim. selän ja niska-hartia-alueen hierontaan. Jalkojen tarkempaan hierontaan on hyvä varata 60 min ja kokovartalohierontaan (selkä, jalat, kädet, niska ja pää) 90-120 min.
Pää- ja kasvohieronta 30 min sisältää niskan, pään ja kasvojen hieronnan – kasvojen hieronnassa käytetään ihanaa jojobaöljyä.