RASKAUSHIERONTA

Raskausaikana hieronta tehdään kylkimakuulla ja/tai puoli-istuvassa asennossa. Asento saadaan turvallisen mukavaksi ja tukevaksi raskaushierontatyynyjen avulla.

Raskaushieronnassa käytän erikoistyynyjä, joiden avulla voidaan tukea tuleva äiti hyvään asentoon hieronnan ajaksi. Raskauden aikana käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa asentoa. Hierontaan voi ja kannattaa tulla koko raskauden ajan (mikäli raskaus sujuu ongelmitta – esteitä ovat mm. raskausmyrkytysoireet, verenvuodot tai kivuliaat supistukset varhaisessa vaiheessa).

Raskaushieronta 60 min / 60 euroa
Osahieronta, hierotaan äidin toiveiden ja tarpeiden mukaan esim. selkä, niska ja pää tai alaraajat.

Raskaushieronta 90 min / 80 euroa
Rentouttava kokovartalohieronta päästä varpaisiin tai tarpeen mukaan osahieronta.

 

SYNNYTYKSEN JÄLKEINEN HIERONTA

Hierontaan voi tulla synnytyksen jälkeen heti, kun äiti jaksaa ja haluaa. Synnytyksen jälkeinen hieronta nopeuttaa kehon palautumista synnytyksestä. Imetys ja vauvan kantaminen voivat kipeyttää hartioita ja selkää. Hieronta helpottaa lihasjännityksiä ja äitikin pääsee hoidettavaksi! Tarvittaessa käytetään edelleen kylkimakuuasentoa ja vauvan voit ottaa mukaan hierontaan. Synnytyksen jälkeisessä hieronnassa voidaan käydä läpi myös synnytyksestä palautumiseen liittyviä asioita.

 

Synnytyksen jälkeinen hieronta 60 min / 60 euroa tai 90 min / 80 euroa
Tarpeen mukainen hieronta äidin toiveiden mukaan. Vauvan voi ottaa mukaan hoitoon.