REIKI -kurssit

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä energiahoitomenetelmä. Reiki on erinomainen itsensä hoitamisen ja hyvinvoinnin lisäämisen menetelmä. Henkisellä ja tunnetasolla Reiki poistaa kielteisiä tunteita sekä tuo iloa ja energiaa elämään. Reiki kehittää luovuutta, tasapainoisuutta, mielenrauhaa, muistia ja intuitiota. Vaikutukset tuntuvat myös fyysisellä tasolla.

Reiki-menetelmä on yksinkertainen, helppo oppia ja sopii kaikille. Reiki-kursseilla opetan mitä reiki on; reikin historiaa, periaatteita ja kuinka hoidetaan.

Reiki-illat on ensisijaisesti tarkoitettu reiki-kurssit käyneille. Illoissa keskustellaan, hoidetaan reikillä ja saadaan reikihoitoa. Jos olet kiinnostunut reikistä, muttet ole vielä käynyt kursseja, voit tulla mukaan reiki-iltaan ja tutustua aiheeseen kokemuksen kautta!

Reiki I on pääasiassa itsehoitokurssi. Kurssin myötä itsetuntemus lisääntyy. Opitaan perusohjeet reiki-voiman käyttämisestä. Kurssin jälkeen voi hoitaa myös läheisiä.

Reiki II on kauko- ja mielenhoitokurssi. Tietoisuus itsestä ja omasta parhaasta vahvistuu. Kakkoskurssin käyneillä on käytössään 3 Reiki-symbolia. Kurssin jälkeen voi hoitaa myös muita.

Sekä Reiki 1 että Reiki 2 kurssit pidetään kahtena peräkkäisenä päivänä, neljä tuntia molempina päivinä. Ryhmän koko on normaalisti 4-6 opiskelijaa.

Reiki III on reikin opettaja-aste, omalla henkisellä tiellä etenemistä. Mahdollisuus, muttei velvollisuutta, muiden opettamiseen. Yksilöopetusta, joka kestää vuodesta useampaan vuoteen.