RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA -kurssi

Rentouttava päähieronta sopii hyvin esimerkiksi kotona tai työpaikalla tehtäväksi ja tavoitteena onkin oppia helppo ja tehokas tapa hieroa kotioloissa. Kurssilla perehdytään hierontatekniikkaan ja hieronnan rytmisyyteen. Kokonaisvaltaisesti rentouttava ja virkistävä päähieronta perustuu vanhaan intialaiseen traditioon ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi stressin hoitoon, päänsärkyongelmien tai jännitysniskan hoitoon. Käsitellään yläselkä, hartiat, käsivarsien yläosat, niska, pää ja kasvot.

Kurssi sopii kaikille – osallistujilta ei vaadita aiempaa kokemusta hieronnasta. Käydään lyhyesti ensin teoriaa ja sitten harjoitellaan hierontaotteita ja tekniikkaa käytännössä. Erityisiä välineitä ei tarvita; kurssille on suotavaa pukea ylle rennot vaatteet.

Kurssi on jaettu kahteen osaan Rentouttava päähieronta 1 ja Rentouttava päähieronta 2. Jo ensimmäisen osion jälkeen voit auttaa läheisiäsi mm. niska-hartiaseudun ongelmien lievittämisessä sekä rentouden saavuttamisessa. Toisessa osiossa käydään läpi lisää teoriaa ja uusia otteita.